Compania Haogenplast dezvolta si produce invelisuri PVC, filme si produse laminate din cele mai avansate si de cea mai buna calitate.Produsele Companiei sunt destinate laminarii elementelor de constructie precum profilelor de ferestre si usi, elementelor de acoperisuri, jaluzelelor si marchizelor, piscinelor si fetelor de masa.

Produsul cel mai renumit al Haogenplast este WinShieldTM - o serie de filme de inalta calitate pentru laminarea profilurilor de fereastra si a altor elemente de constructie atat pentru uz exterior,cat si pentru uz interior.

As an internationally renowned supplier of PVC sheeting products it is Haogenplast’s priority to offer its clients and customers products at the Highest quality thereby respecting the environmental laws while producing all materials.

Ca furnizor de renume international de produse de imbracatura, reprezinta prioritatea Haogenplast sa ofere clientilor si cumparatorilor produse de cea mai inalta calitate,si in acelasi timp sa respecte legile de protectia mediului odata cu producerea oricaror materiale.

Produsele laminate Haogenplast ofera trasaturi ale designului unice, robustete, fiabilitate si folosire usoara.